12/28/2014

dostlukların buluştuğu naif bir masadan merhaba..

Yılbaşı yaklaışırken bizim kızlarla olan buluşma planlarımız yapılır. Bu seneki yemeğimizi sevgili Berrin
ilahi tatlar blog'unun zarif sahibi hazırladı ve her zamanki gibi müthiş tattaki yemekleri ile sofrasını taçlandırdı. Aslında yemek bahane asıl olan beraber olabilecek zamanı birbirimize ayırabilip biraz sohbet biraz kahkaha atabilmek.


Yogaya olan merakını evinin dinginliğinde, insana huzur veren yapısında görebileceğiniz bu sevgili arkadaşımın blog'unu eğer dünya mutfağının değişik tatlarından hoşlanıyor iseniz muhakkak ziyaret edin derim.
Herkese  2014'ün son ama mutlu ve dingin bir Pazar gününü diliyorum.

Hi everyone,

I believe after having such a nice Christmas time you still have quite moments until New Year. Today I wanted to share a very naive table scape of my friend. It was our early New Year lunch, organised by Berrin, who owns cooking blog ilahi tatlar. It was, as usual again, wonderful and delicious food she has prepared for us. She is not only a o good cook but she is a good yoga trainer, too. In her blog you don't only see Turkish cousin you can also reach international receipts as well.

Hope you have relaxing last Sunday of the year.

3 yorum:

  1. Gerçekten sakin ve zarif bir masa olmuş, aslında elimizin değdiği her şey bizim hakkında ipuçları vermiyor mu dışarıya? Çok güzelmiş, afiyet olsun..

    YanıtlaSil
  2. mutlu exclusive design28 Aralık 2014 12:34

    Elif Teşekkürler yorumun için. Herşeyi güzlleştiren gerçekte biz değil miyiz?

    YanıtlaSil
  3. senem cim
    teşekkürlerimi gönderiyorum.....

    YanıtlaSil