11/20/2013

DIY Project

 Bu çekmeceli komodin kızımın bebek odasının bir parçası idi. Zamanla büyüyüp kendi odasının mobilyaları değişince bu komodin de benim odama transfer olmuştu ve çok işime yarıyordu. Maalesef eski halinin resmini çekmeyi unuttuğum için sizlerle paylaşamadım. Neyse renk olarak kayın ve ekru karışıktı. Ben de biraz renk değiştirerek  tekrar kullanıma hazırladım. Önce tamamen beyaz renge boyandı. Sonra beş çekmeceden iki tanesini, dolabın üst kısmını ve alt kenarları en sevdiğim turkuaz tonunda biraz oynayarak elde ettiğim renk ile boyadım.

Hi everyone,
This drawer used be a part of my daughter's previous bed. In late years she wanted have her own furniture and therefore I have to transfer this into my own bedroom. Unfortunately I have forgotten to take a photo of previous.  Then I took this furniture to the work shop and painted first in white and then for two drawers I have chosen a turkuaz tone colour which I really adore. At the top of the drawer and in front of the drawers I also have done stencil work. (Martha Steward ones)
Sonra üst kısımda ve mavi renkteki çekmece kapaklarında stencil çalışıldı ve beyaz renk ile yağlı boya fırçası ile hafif süpürme yapılarak eski havası verildi.


 Mat cila atıldı.
An here is angle, which is a present of good friend of mine.

Melekler hepimizi korusun.
May all angels bless us.

1 yorum:

  1. Günaydınnnn
    Çokk beğendim, eski bir şeyi değerlendirmek kadar keyifli bir şey olamaz.Allah kısmet ederse emekli olunca Beyaz Atölye öğrencisi olabilirsem, ben de bu keyfi yaşamak isterim.Çokk öpüyorum.

    YanıtlaSil