11/23/2013

it is time for new year -yeni yıl hazırlıkları başladı.

Evet yeni yıla az kaldı. Ne kadar çabuk geçiyor zaman. Aslında yılın en güzel zamanı. Heryer tekrar ışıl ışıl.. Yakınlarımıza, sevdiklerimize ne alacağız diye düşünmeye başladık. Belki de alışverişimizi yaptık bile.

Well we have just few days left for New Year and X- mas. Most of the blogs started to share their preparations and DIY projects for New Year. I believe this is the best time of the year. Everywhere is bright. We started to think what we should get our families and friends as a present.

Ben de kendimi alamayıp tekrar koyuldum yeni yıl armağanları hazırlamaya.. İşte size bir çelenk.. Önce beyaza boyandı. Üzerine altın yaldız stencil çalışıldı. Üzerindeki ufak objeler teker teker boyanıp dekopajlandı, hafif eskitildi, kırmızı kurdele ile taçlandırıldı. Objenin kenarları da altın yaldız ile süprüldü.

As always I cannot resist to do new year objects over and over again. Here is  a special new year garland that I have painted. White coloured and then prepared the small objects, which I spreaded all over. Little bit stencil work with gold coloured. I used redish ribbon. Then sprey varnish.


İnanın bana hayatımızdaki bu ufak dokunuşlar hem ruhumuzu canlandırıyor hem de sevdiklerimize armağan oluyor.

Believe me little touches in our life make our soul brightening and also little gifts for our loves.


1 yorum:

  1. Nasıl da güzel olmuşlar! Ellerine sağlık!

    Yaşasın yılın en güzel zamanı geliyor...

    YanıtlaSil