9/11/2014

yetmeyen zaman....

Çoğu takip ettiğim bloglarda bakıyorum herkes sonbaharın o güzel mod'una girmiş tatil resimlerinin çoktan paylaşmışlar bile.. Bense epey uzak kalmışım blog'umdan. Bu uzaklaşma paylaşım anlamında yoksa takipteyim hep. Ama yetmiyen zaman dilimi sanki beni kovalıyor. Oturup şöyle yazılarıma, sizlerle olan paylaşımlarıma vakit bulamadım.

Uzun bir İstanbul koşuşturmasından döndüm Ankara'ya. Sonra hemen bir kaç gün yapamadığımız tatilimizi gerçekleştirdik. Ben denize doyamayan su kuşu gene özlemle döndüm evime. İşte sizlere kameramdan bir kaç kare. Aslında plan tekne ile açılmaktı ancak bir aksilik sonucu Gümüşlük koyunda sıkıntılar yaşadık ve karadan Bodrum'a döndük. Tatile oradan devam...

 As I have notice in most of the blogs everyone has already had their holidays and shared their nice photos. I was quite away from blogging. I mean sharing but was following others.

So after having long stay in İstanbul for family matters I could only have couple of days of at out south cost Bodrum. We supposed to sail but in the second day we had to leave the boat because of mechanical matters. But still able lay down at nice beaches.
Gümüşlük Koyu /Bodrum
Gümüşlük koyu /Bodrum
 Hepimize bolluk ve bereketin çok olduğun güzel bir sonbahar diliyorum.

So hope to have nice Autumn season. I should admit that it is still my favorite time of the year.

2 yorum:

  1. Hoşgeldiniz Senem hanim denizi seven denize doyar mi hiç sizi cok iyi anliyorum..dinlendirici geçmiştir inşaallah ..resimler çok güzel ama bir mavi ve deniz aşığı olarak sayısını az buldum, yetmedi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler... Zannedersem bir kaç kare resim daha var sistemimde. ONları da en kısa zamanda paylaşacağım.

      Sevgiler

      Sil