6/10/2011

kapı süsü

Harfler tek tek atölyede kesildi Boyaması biraz zaman aldı ve nihayet son şeklini verebildim. Sonra da telle tek tek birleştirildi... Komik bir şey oldu.

 

 
Posted by Picasa

7 yorum:

  1. Bu sayfaya, baştan aşağı bayıldım. Epeydir kaçırmışım. Ne güzel şeyler yapmışsınız:)))

    YanıtlaSil
  2. Çok sevimli birşey olmuş bu:) Ama kışlık olmuş sanki... Eline sağlık.

    YanıtlaSil
  3. mutlu exclusive design11 Haziran 2011 08:48

    Nedret Hanım,

    güzel yorumunuz için teşekkür ederim..

    Berrin'cgm sana da.

    Evet Marifetli PEri aslında bu kış için ama epeydir elimde oyalanmıştı ben de bitirayim dedim. Kışa hazırlık gibi yazı yaşayamadan!

    YanıtlaSil
  4. Daha önce hiç görmemiştim çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  5. Ne fenayım değil mi? Neredeyse her hafta beraber olduğumuz sevgili Senem'in sayfasına yeni uğruyorum...Ama Senem...sende de azıcık kabahat var... Sessiz sessiz "blogum var" diyorsun, ne adını söylüyorsun, ne hatırlatma yapıyorsun....Ben de tabi işten güçten hiçbir blogu takip edemiyorum, sen de hatırlatmayınca.... Şaka şaka...Suçluyum ya, biraz suçumu hafifletmeye çalışıyorum....Senemcim, ne güzel şeyler yapmışsın, hem de ne çok şeyler yapmışsın...Fotoğraflarından yararlanabilir miyim? Bazen ders öyle karman çorman bitiyor ki, yapılanların resmini çektim mi, çekmedim mi kaçırabiliyorum... Aslında böyle , sonradan görmekte pek bir keyifli oluyormuş... Evet, resimler biraz koyu çıkıyor..Ben onların atölyedeki halini de bildiğim için..Hepsi çok çok güzeller...Objelerden daha önemlisi, Senem hanım gibi uyumlu, güleryüzlü, pozitif, hoş sohbet, akıllı, aklına koyduğunu yapan, çok zarif ve zevkli bir öğrenci arkadaşım olması.... Ellerine sağlık...Atölyede görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
  6. mutlu exclusive design13 Haziran 2011 14:22

    Ece Hanım güzel yorumlarınıza çokkkk Thank u. Bütün bunlar sizin ve güzel atölyenizin pozitif enerjisi ile oluşmuş çalışmalar. Tabii bunları paylaşma ve blog oluşturma fikri de arkadaşlarımdan geldi. Çok da iyi yapmışım çünkü benim için süper bir hobi haline geldi ama bazen iş çığrından çıkıyor ve tüm arkadaşlarım her yaptığımdan istiyor nasıl başa çıkacağım bilemedim!

    YanıtlaSil