9/06/2010

my soaps

 


Merhabalar bugün sizlere hafta sonu renkli sabunlar üzerine yaptığım dekopaj çalışması örneklerimi sunuyorum. Cumartesi günü Ankara Hamamönü'ne gitmiştim. Çok merak ediyordum nasıl bir yer oldu diye. Daha tam bitmemiş ama güzel ve değişik bir yer. Biraz daha tanıtım ve heyecan katmak gerekiyor mekana. Neyse oradan renkli ve kokulu sabular aldım ve üzerlerine Atölye Beyaz'da kesmiş olduğum resimlerimi dekopaj tekniği ile yapıştırdım. Yapıştırıcı olarak da 'Fabric MOD Podge' (Atölye Beyaz'dan temin edilmiştir) tutkal kullandım.

Umarım beğenirsiniz. Sonra da yaptıklarımı şirin keselere koydum. Bunları hediye vermek için kullanabiliriz diye düşünüyorum.

Hi everyone,

This weekend I have tried new technique for soaps. I bought these coloured nice smelling soaps at a recently opened market in Ankara. They really smell nice like candies. Anyway, then I cut small pictures and I used decoupage technique and used waterbase sealer ' FABRIC MOD PODGE' which I have obtained from my workshop 'Atölye Beyaz'. I beleive these soaps will be a nice, small gifts for everyone. My inspriration was coloured candies...
Posted by Picasa

1 yorum:

  1. Oooo, sabunlar çoook güzel, çok şık, ellerine sağlık, ah ben de yapsam bunlardan ne güzel olur:)

    YanıtlaSil