1/25/2014

Italian sage color

Renklerle oynamayı seviyorum. O rengi buna karıştır bunu ona karıştır. Özellikle de bu ruh halim sevdiğim bir klasik müziği dnlerken daha da artıyor. Güncel hayatımızda bizi ruhen sıkıştıran o kadar çok şey oluyor ki bu da bir rahatlama şekli herhalde. İki haftalık çalışma sonucu ortaya çıkan bu kutuda en sevdiğim renklerden olan adaçayı tonunu baz alarak
çalıştım.
Hi to everyone,
I really enjoy playing around with colors. Mix one to another and create a new colors. Specially when I do listen clasical music this is my soul. Maybe this is the way to run away from daily life caos and get relaxed. Make it short this box is created and apinted in two weeks work. The Italian Sage color is one of my favourite.



Kutunun alt kısmında kendim karıştırarak elde ettiğim yeşil ve mavinin iki tonunu kullandım. Bu çalışma biraz uğraştırıyor. Önce bantlarla boyanacak çizgileri oluşturup sonraki renk çalışmasına da aynı işlemi yapıyorsunuz. Şövalye desenli stencil ile alt tarafı bir kez dolaştım. Sonra baz rengi fırça ile süpürdüm. Eskitme gibi görünüş ondan.
Stripe work is abit hard and takes some time. I use tape each time when I change the color. And then I worked with stencil.
                Kapağın iç kısmına da aynı stencilin biraz büyük olanlarını çalıştım.
             This is inside of the box cover and I used the stencil with larger patterns.
Kapağın üst kısmında da smetrik giderek aynı stencili kullandım ve üzerine dekopaj çalıştım.
Smilar work on top of it.

Bu aslında beğendiğim resmin altında baskılı idi ama ben bunu stencil ile aynı şekilde oluşturdum yani resimden sadece istediklerimi kestim altı boya ile çalıştım.
İşte bunlarda kullandığım boyalar. Birazı benim karışımım...
Here are my attractive colors that been used.
Hepinize keyifli hafta sonları diliyorum.
Happy weekend to all.

3 yorum:

  1. Çok emek vermişsiniz ama değmiş, çok şık olmuş :))

    YanıtlaSil
  2. çok şık olmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. Senemcim çok güzel olmuş. Özellikle renk ve desen uyumu süper!!!

    YanıtlaSil