1/17/2014

beyaz edası ile.. white strain

Evinde eşyaların yerini değiştirmekten hoşlanmayan yoktur. Ya yeni aksesuarlar alınır, ya da eskiler bir müddet kaldırılıp tekrar uzun bir aradan sonra yeni alınmış edası ile ortaya çıkarılır ve başka başka yerlerde konumladırılır.

İşte ben de o çılgınlardan birisiyim. Resimde pek belli olmayan side table'ı daha önceki yazılarımda paylaşmıştım sizinle hani atölyede tasarlayıp boyadığım. Evin bir köşesinde yerini almış duruyor ve her daim üzerinde değişik objeler koyarak keyifle kullanıyorum. Benim karakterim bu evimde kullandığım en ufak bir parça dahi bana enerji vermeli ve ben onunla yaşamalıyım yani süs bitkisi gibi olmamalı benim evim.
 Today's favorite is my side table,which I have already share the photos in recent posts. You may remember I have designed an painted this side table. It helps to keep the space feeling a little lighter. As most of us I really like moving the furnitures and objects around the house. This is such a feeling that I do get a positive energy from my belongings. Sometime I do wrapped the old objects and after a while when I open the boxes I feel like I recently bought them.

Herkese beyazlıklarla dolu bir haftasonu....
Wish you all happy weekend.

1 yorum:

  1. beyaza oldum olası bitiğimdir.süper fotoğraflar.iyi çalışmalar

    YanıtlaSil