12/09/2012

renk renk kavanozlar



 İyi Pazarlar herkese,

Aralık ayı herkes için ne kadar koşuşturmalı geçiyordur değil mi? Her taraf ışıl ışıl. Ufak tefek hediye alışverişleri, evlerimizi az veya çok yılbaşı akşamı için hazırlama, uzaklardaki dostlarımıza, arkadaşlarımıza (eskiden kart idi) şimdi e-mail ile mutluluk mesajları yollama...




Bizim atölyede de hummalı çalışmalar sürüyor. Ben de bir kaç yılbaşı hediyesi hazırladım sırayla sizlerle paylaşacağim. Fakat bugün sizlerle İstanbul'da arkadaşıma yaptığım çeşitli bloglarda da gördüğünüz kavonozları paylaşmak istedim. Kullandığım malzmeler Paşabahçe'den alınan üç adet kavanoz , Folkart Enamels 4002 Warm White Acrylic Paint (cam için), ufak ufak birbir kestiğim dekopaj resimler, ve Folkart Hi-Shine Glaze sprey vernik.

Kavanozlar önce sabunlu su ile temizlenip iyice kuruduktan sonra 4002 ile en az 5 kat ponpon sünger ile boyanır, üzerine resimler hamur kabartma çalışılır, aralara istediğiniz uygun tonda minik noktalar konur ve en son olarak da 3-4 kat sprey vernik. Son olarak da kapaklarına istediğiniz renkte kurdele ile fiyonk yapılır.Şimdi bunlar yeni mutfaklarında konulacak yeri bekliyorlar.



Sevgi ile kalın, 

4 yorum:

  1. Çok cici olmuslar, sahipleri güle güle kullansin :)

    YanıtlaSil
  2. mutlu exclusive design9 Aralık 2012 18:02

    Teşekkür ederim Arzu Hanım.

    YanıtlaSil
  3. Senemcim bu kavanozlar ne cici olmuslar böylee, şeker kızlar gibi, ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  4. mutlu exclusive design11 Aralık 2012 14:40

    thank u darling... Sana da yaparım istersen

    YanıtlaSil