6/15/2010

Bugün canım biraz yazı yazmak istedi ve zevk alarak uygulamaya çalıştığım Reiki çalışmalarımdan bazı notları sizlerle paylaşmak istedim. Her sabah kalktığınızda evrenin tüm iyi enerjisini ve sevgisini içinizde toplamaya çalışın, bu size gününüzün iyi başlamasını ve devam etmesini sağlıyacaktır....


'Gününüz sabah kalktığınızda değil, gece yattığınızda başlar. Yastığa başınızı koyduğunuzda gününüzü gözden geçirin ve olumlu bir şekilde yeniden kurgulayın.
Bilinçaltı çocuk gibidir, bazı şeyleri bıkıp usanmadan tekrarlamalısınız.

* Sizi sürekli yargılayan ve eleştiren iç sesiniz aslında egonuz. Onu susturmak epeyce zor ama en azından ciddiye almayabilirsiniz. Egonuzun Mickey Mouse sesiyle konuştuğunu hayal edebilirsiniz mesela.

* Aynanın karşısına geçin ve güne kendinizi sevdiğinizi söyleyen ve olumlayan cümlelerle başlayın. Beynimiz ve sinir sistemimiz konuşmalarımızdan etkileniyor. Sarf ettiğimiz her sözcük bir heykeltıraş gibi hayatımızı biçimlendiriyor.

* İçinizde ne kadar büyük ve sonsuz bir güç olduğunu tahmin edemezsiniz. Onu harekete geçirmek için elinizden geleni yapın. Bu güçle temas kurduğunuzda çok daha enerjik olursunuz. Üstelik daha çok eğlenirsiniz.

* Esinlenme tercihinde bulunun. Başta Doğa olmak üzere her şeyden ve herkesten ilham alabilirsiniz.'

2 yorum:

  1. Fasсinating blog! Is уour theme custom
    madе oг did you download it from somеwheге?
    A theme like yours with a few simρle adjustements would reallу make my blog
    stanԁ оut. Please let me know where you gоt youг deѕign.
    Cheers

    Feel free tο ѕurf to my website :: chatroulette

    YanıtlaSil
  2. I'm extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it is rare to see a great blog like this one these days.

    Also visit my webpage :: Sixpack

    YanıtlaSil