9/26/2011

sonbahar renkleri

Demiştim ya en sevdiğim renklerin zamanı geldi diye. Sarmaşıklar yemyeşil renkten hafif kızararak ve sararak renk değiştiriyor. Agaçların yaprakları sararıp düşüyor. Ben de bunlardan ilham alarak sizlere ufak bir kaç ayrıntı hazırladım.

 
 
 
Posted by Picasa

9/25/2011

sonbahar gelmeden yılbaşına hazırlık...

Uzun bir ara, koşuşturmalar ve yavaş yavaş kendime zaman ayırma modu... Sonbahar en sevdiğim mevsim doğanın renklerinden olsa gerek. Ama, şimdiden yılbaşı için neler hazırlasam diye düşünmekteyim atölye de neler yapsam? Bir kaç arkadaşım yılbaşı kapı süslerimi çok beğenmiş şimdi onlar için malzemeler topalyacağım ve siparişleri yapacağım. Ama bu yıl biraz daha değişik yılbaşı hediyelikleri hazırlasam diyorum. Kendimi bir atölyeye atayım fikirler çıkmaya başlar ve de sizlerle paylaşmaya can atıyorum bu yeni fikirleri.

 
Posted by Picasa

9/15/2011

1453 İstanbul'un Fethi Müzesi

Böyle bir güzellik dünyanın neresinde var acaba?
 


Çocuklarınızın görmesi gereken değişik bir teknoloji ile hazırlanmış bir müze...
 

 
Posted by Picasa

eylül geldi herkes tekrar blog'larına döndü...

Aslında aramızda yazın da aksatmadan blog'ları ile yazılar ve yaptıklarını paylaşan bir çok kişi oldu ama ben biraz ara vermiştim. Anlayamadığım bir koşuşturmadır gidiyor. Geçen hafta anne ve babamı ziyaret edebilmek için İstanbul'daydım. Havaların son güzel günlerinden yararlanarak babamı biraz araba ile çıkardık. Ve benim en sevdiğim rotayı yaparak Beykoz, Polenezköy ve arka orman yolundan Şile'ye kadar gittik. Balıkçı tekneleri artık balığa çıkıyor ya ben de bazı kareler yakaladım ve sizlerle paylaşmak istedim.

 

 

 

 

 
Posted by Picasa